НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: България U21 - Естония U21, квалификация за Евро 2021

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:23, 16.11.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
гледайте живо бнт българия u21 естония u21 квалификация евро 2021

Младите "лъвове", водени от Александър Димитров излизат в последен мач от квалификациите за Евро 2021 за младежи до 21 години с надежди да вземат виза в последния момент за първенството в Унгария и Словакия.

За съжаление не всичко зависи от нашите момчета, които пропуснаха да победят Полша преди месец и в момента са на 3-та позиция в групата, на две точки зад поляците.

Така преди последния кръг България се нуждае от задължителен успех над Естония в София и в същото време да се надява на грешна стъпка на поляците, които приемат последния в групата Латвия.

Дори и това да се случи обаче, "лъвчетата" ще трябва да разчитат на благоприятен развой в останалите групи, за да бъдат сред петте най-добри отбора, завърщили на второ място в групата си, които ще вземат квоти за Евро 2021.

Едно е сигурно, нашите момчета трябва да дадат всичко от себе си срещу естонците и да се надяват, че съдбата ще им се усмихне.

В първата среща в Талин преди година българите спечелиха убедително с 0:4 след хеттрик на Тонислав Йорданов и едно попадение на Станислав Иванов.

Бъдете с БНТ 3 във вторник, 17 ноември от 18.20 часа, за да подкрепите младежите в решителния им двубой срещу Естония от квалификациите за Европейското първенство през 2021 година!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Представиха ключови планове и стратегии за развитието на София
Представиха ключови планове и стратегии за развитието на София
МОК иска задължителна ваксинация на спортисти и фенове преди Игрите в Токио
МОК иска задължителна ваксинация на спортисти и фенове преди Игрите в Токио