НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Испания-Германия, двубой от "Лигата на Нациите"

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:42, 16.11.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
гледайте живо бнт испания германия двубой лигата нациите

"Ла Фуриа Роха" и Бундестима излизат в достоен завършек на груповата фаза на Лигата на Нациите, в мач, който ще определи кой отбор ще се бори за трофея и кой ще остане с празни ръце.

Ситуацията в група 4 на Лига А ни предоставя възможността да се насладим на мач от най-високо футболно качество, който има за цел да реши кой ще бъде първенецът.

Испания на Луис Енрике не спечели последните си два мача в турнира, като само преди няколко дни се измъкна на косъм от поражение в Швейцария, изравнявайки в заключителните минути. Играчите на Луис Енрике имат нужда да си припомнят вкуса на победата в "Лигата на Нациите", ако искат да играят на финалите догодина.

Маншафта пък влезе в надпреварата в без нито една победа в първото издание на турнира и в началото индикациите бяха, че отново момчетата на Йоаким Льов няма да се борят за първото място. Въпреки това с 2 победи и 3 равенства, кръг преди края германците са начело в подреждането и държат съдбата в своите ръце.

През септември в Щутгарт двата тима поделиха точките, след като Вернер даде аванс на Бундестима, но Хосе Гая изравни за Ла Фуриа дълбоко в продължението на мача.

Кой ще надделее сега в Севиля и ще запази живи надеждите за триумф в надпреварата? Разберете във вторник 17 ноември от 21.35 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 3!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Спейс Екс" изстреля успешно астронавти на мисия до МКС
"Спейс Екс" изстреля успешно астронавти на мисия до МКС
Мария Габриел получи Годишната награда на Виенския икономически форум
Мария Габриел получи Годишната награда на Виенския икономически форум