НОВИНИ

Голмайсторът Соу: Базел е голям отбор, но ние сме ЦСКА и място за отстъпление няма!

bnt avatar logo
от Калоян Николов
23:05, 24.09.2020
Чете се за: 00:50 мин.
Лига Европа
голмайсторът соу базел голям отбор сме цска отстъпление

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу остна доволен от победата на неговия отбор с 3:1 срещу Б36 (Торшавн) в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Самият Соу реализира първия гол за "армейците" в 27-ата минута и остави много добри впечатления с играта си срешу фарьорците.

Съперник на българския вицешампион в плейофната фаза на втория по сила клубен турнир в Европа най-вероятно ще бъде швейцарския Базел.

“Доволен съм както от победата, така и от гола, който вкарах. Бяхме подготвени за този мач много добре, бяхме концентрирани максимално и беше много по-различна среща, отколкото със Сиренс. Доволни сме от резултата, който постигнахме. Подготвихме се много добре и се радвам, че спечелихме. Крилата за всеки един отбор са много важни и се радвам, че разполагаме с много силни футболисти на тези позиции. Няма значение кой от тях ще играе. Не искам да спирам да бележа, мотивацията ми е висока и искам да продължавам да помагам. В края на сезона ще видим къде ще стигна. Винаги съм щастлив, когато вкарам. Като централен нападател е много важно за мен да се разписвам. Когато не го правя, не падам духом обаче. Ще бъде много важен мач за нас срещу Базел. Те са голям отбор. Ние също обаче сме голям отбор и няма място за отстъпление. Това са мачовете, за които всеки един футболист мечтае. Ние сме щастливи, че си гарантирахме този плейоф. Целта ни е да стигнем до групите на Лига Европа и ще се борим да постигнем това”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Байерн (Мюнхен) е новият носител на Суперкупата на Европа
Байерн (Мюнхен) е новият носител на Суперкупата на Европа
Стамен Белчев: Мачът не беше лесен, ЦСКА има шанс срещу Базел
Стамен Белчев: Мачът не беше лесен, ЦСКА има шанс срещу Базел