НОВИНИ

Григор Димитров ще участва на турнира на Муратоглу

bnt avatar logo
Източник: БНР
15:19, 21.07.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Тенис
григор димитров участва турнира муратоглу

Първата ракета на България ще вземе участие във второто издание на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown, организиран от бившия му треньор Патрик Муратоглу

"Много съм щастлив да потвърдя участието на Григор Димитров на нашия турнир Ultimate Tennis Showdown 2", сподели организаторът на състезанието, след като разбра, че българският тенисист ще се включи в надпреварата.

Според предварителната програма на събитието в Ница Григор Димитров ще играе първо на 25 и 26 юли, а след това на 1 и 2 август. Това ще бъде първата му проява, след като даде положителен тест за коронавирус на 21 юни при изследване в Монако след участието му на "Адрия тур" в Задар.

Първото издание на турнира бе спечелено от Матео Беретини, а състезанието се оказа доста итересно, най-вече заради нестандартните правила.

В Ultimate Tennis Showdown мачовете са разделени на 10-минутни четвъртини, като победител в четвъртината става играчът, реализирал повече точки след изтичане на времето. Ако всеки играч спечели по две четвъртини се играе решаваща пета част, в която побеждава първият играч, реализирал две поредни точки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха труп в морето край Варна, разследват убийство
Откриха труп в морето край Варна, разследват убийство
Тази вечер в "Референдум": Какво обещават депутатите след вота на недоверие?
Тази вечер в "Референдум": Какво обещават депутатите след вота на недоверие?