НОВИНИ

Григор Димитров: В Синсинати винаги е забавно

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:50, 14.08.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
григор димитров синсинати винаги забавно
Слушай новината

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече е в Синсинати и се подготвя за участието си на турнира от веригата АТР Мастърс 1000.

В навечерието на надпреварата Димитров сподели, че "тук винаги е забавно" и заяви, че е доволен за възможността отново да играе пред публика.

"Винаги е забавно тук, мисля, че бях на 19, когато за първи път дойдох, вече съм на 30, а не съм пропуснал нито една година. Миналата година бе тежко, трябваше да сме в Ню Йорк. Винаги съм имал чудесни резултати тук, турнирът сега ще е много конкурентен. Има много добри, много нови и млади тенисисти. Лятото е в разгара си. Най-хубавото е, че ще играем пред публика", коментира Димитров.

Хасковлията пази отлични спомени от американския град, където през 2017 г. завоюва и своя първи Мастърс трофей. Григор логично беше върнат към този момент с въпрос къде се намира трофея от надпреварата.

"У дома е. Знам точно къде е. На библиотеката. Имам огромна библиотека и на нея поставям важни за мен неща от различни кътчета на света".

Накрая Гришо сподели и, че в бъдеще се надява да има повече време да комуникира със своите фенове, използвайки социалните мрежи.

"Бих искал да покажа повече от себе си, оценявам феновете ми, които ме подкрепят и в добро, и в лошо. Работя по някои неща и се надявам, когато те се случат, да имам и повече време да комуникирам с феновете".

През 2021-ва Григор Димитров ще стартира в Синсинати с мач срещу 13-ия поставен Роберто Баутиста Агут от Испания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Словения затяга COVID мерките
Словения затяга COVID мерките
Мулета събират боклука в италианско градче
Мулета събират боклука в италианско градче