НОВИНИ

Хебър на финал след драма срещу Монтана

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
23:41, 08.04.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Волейбол
хебър финал драма монтана

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) се класираха на финал в мъжкото ни волейболно първенство след победа у дома над Монтана с 3:2 (25:19, 25:21, 20:25, 21:25, 16:14) в драматичен трети мач. Така тимът от Пазарджик спечели серията с 2:1 победи и ще спори за титлата срещу Нефтохимик. Финалната серия започва в неделя.

„Момчетата много искат да побеждават. Видях една сплотена група. До преде 10 дни ми се струваха малко аристократични. Влизайки в съблекалнята видях, че те са едни трудолюбиви момчета, които наистина се борят. Малко е странно, че не показват най-добрата се и игра. И днес не се получи. Победителите не ги съдят! Изводите са най-вече за мен”, заяви треньорът на Хебър Александър Попов след мача.

„Никога не съм бил в такава ситуация. Тези смени на треньорите водят или до голям повдигане или голям спад. Тук бе някакво средно ниво. Монтана заслужаваше дори да победи.

Отборът на Бургас е фаворит във финала съобразно с резултатите, но Хебър се гордее със селекцията си. Но, тези мачове много ме ориентираха. Аз разбрах много неща и дано да мога да помогна. Фаворитът Хебър бе на няколко точки от отпадане, но не се случи“, каза още Попов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пестелив Юнайтед си тръгна доволен от Гранада
Пестелив Юнайтед си тръгна доволен от Гранада
ЦИК извади от листата Бойко Борисов и още 7 отказали се да бъдат депутати
ЦИК извади от листата Бойко Борисов и още 7 отказали се да бъдат депутати