НОВИНИ

Херо: Имахме пълно прехъзходство в играта, но ни липсва класа пед гола

херо имахме пълно прехъзходство играта липсва класа пед гола
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:02, 20.02.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров изрази съжаление, че отборът му е пропуснал да победи като гост състава на Хебър Пазарджик. Двата тима завършиха наравно 0:0 в последния двубой от 20-ия кръг на Първа лига. Мачът ще бъде запомнен с това, че "зелените" се завърнаха да домакинстват на клубния си стадион "Георги Бенковски".

"Мисля, че ни попречи липсата на умение, на класа пред гола. Иначе статистиката показва, че имаме пълно превъзходство в играта - като владеене на топката, като създадени положения. Може би вятърът не позволи и на двата отбора да изиграят по-качествен мач", бе първият коментар на специалиста.

"Доколкото си спомням, домакините имаха само едно положение пред нашата врата в края на първото полувреме. Това е крачка напред. За сметка на това в миналия мач срещу отбора на Разград имахме пробойни в защита, а създадохме повече положения в атака", каза още той.

"В последните 15 минути, когато бяхме с човек повече на терена, ни липсваше и лидерът, който да поведе отбора. Не че нямахме предимство, когато бяхме с числено равенство на терена, но в края трябваше да бъдем по-настоятелни, да натиснем повече", сигурен е той.

"В следващия мач срещу Ботев Враца ни трябва и повече увереност в атака, но и късмет, защото без него често не се получава", завърши Димитър Димитров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манчев: Доста емоционален мач за Хебър, щастливи сме, че отново играем в Пазарджик
Манчев: Доста емоционален мач за Хебър, щастливи сме, че отново играем в Пазарджик
Цветозар Томов подаде оставка като говорител на ЦИК
Цветозар Томов подаде оставка като говорител на ЦИК