НОВИНИ

Ивайло Петев отново остана без успех начело на Босна

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:07, 03.06.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
ивайло петев отново остана без успех начело босна
Слушай новината

Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев не успя и при четвъртия си двубой начело на "змейовете" да запише първа победа, след като неговия отбор завърши 0:0 с Черна гора в контрола.

Двубоят се игра на стадион "Грабавица" в Сараево, а домакините бяха без двете си големи звезди - капитанът Един Джеко и халфът на Барселона Миралем Пянич.

Срещата премина равностойно, като първото по-сериозно положение бе за гостите. В 11-ата минута Зарко Томашевич стреля с глава след пряк свободен удар, но топката се отби от напречната греда.

В 23-ата минута пък нападателят на черногорците Фатош Бечирай също отправи опасен изстрел с глава, но кълбото премина на сантиметри от целта.

Малко след първия половин час игра, най-накрая и домакините предложиха нещо по-интересно в предни позиции, като Раде Крунич засече подаване отляво, но стражът на гостите Милош Драгойевич демонстрира страхотен рефлекс.

В оставащото време срещата продължи равностойно, ала гол така и не падна, като заслуга затова имаше и стража на босненците Ибрахим Шехич, който запази вратата си суха. Така двубоят завърши при нулево равенство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Нямаме общ бизнес с Пеевски, не сме получили стотинка от Божков
Борисов: Нямаме общ бизнес с Пеевски, не сме получили стотинка от Божков
Нови реакции след санкциите на САЩ за Божков, Пеевски и Желязков
Нови реакции след санкциите на САЩ за Божков, Пеевски и Желязков