НОВИНИ

Ивелин Попов: Винаги е приятно да се работи със Станимир Стоилов (Видео)

ивелин попов винаги приятно работи станимир стоилов видео
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:55, 10.06.2022
Чете се за: 03:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Новият нападател на Левски Ивелин Попов заяви пред клубната телевизия на „сините“, че няма търпение да дебютира с екипа на родния си тим.

Бившият капитан на националния отбор сподели, че се чувства страхотно в Левски и допълни, че обстановката в отбора е много приятна за работа.

„Обстановката в Левски е много добра и много приятна за работа. Чувствам се наистина страхотно в родния ми тим. Зареден съм с положителни емоции. Няма нищо непознато за мен в клуба, с отбора още се опознаваме, но всичко върви страхотно към момента“, започна Попов.

Той смята, че лагерът в зимния курорт Боровец е подходящ за лятна подготовка заради по-хладният климат и добрите терени.

„Според мен в Балкана се води доста добра подготовка – климатът е добър, тренира се приятно, терените са в добро състояние. Радвам се, че вали дъжд, защото топката върви по-бързо по тревата. Подготовката е време, в което трябва да натрупаме кондиционно и игрово да се усъвършенстваме за официалните мачове“, каза футболистът.

Попов заяви, че за него винаги е приятно да работи с наставника Станимир Стоилов.

„Винаги е приятно да се работи със Станимир Стоилов. Много добре и много лесно се работи с него, той обича да се майтапи с футболистите“, каза още новото попълнение на „сините“.

Ивелин Попов разкри, че дава ценни съвети на юношите на клуба, които са на лагера с представителния тим на Левски. Той разкри, че е приятно изненадан от подходът им в тренировките и качествата, които притежават.

„На младите казвам, че за тях е голям шанс на тази възраст да са в първия отбор на Левски. Съветвам ги да полагат повече усилия на тренировките и в мачовете, за да се развият като футболисти след време в по-големи отбори. Вчера дори тренирахме с момчета от Академията и съм много приятно изненадан от тяхното представяне. Направиха ми добро впечатление“, добави футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година.

Подобно на старши треньора Стоилов, Попов също е на мнение, че Левски ще гони най-високите цели през следващия футболен сезон.

„Треньорът го повтаря постоянно, че целите на Левски трябва да са най-високите. Аз също съм на това мнение. Нямам търпение да дебютирам с фланелката на Левски“, завърши Ивелин Попов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Засилват контрола по пътищата в област Благоевград
Засилват контрола по пътищата в област Благоевград
Министър Василев разговаря с един от ръководителите на световното айкидо
Министър Василев разговаря с един от ръководителите на световното айкидо