НОВИНИ

Кирил Десподов титуляр за Лудогорец срещу Тотнъм в Лига Европа

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:33, 25.11.2020
Чете се за: 00:37 мин.
Лига Европа
кирил десподов титуляр лудогорец тотнъм лига европа

Българският шампион - Лудогорец замина тази сутрин от Летище "София" в посока Лондон, където утре вечер от 22 ч. българско време "орлите" се изправят срещу местния Тотнъм в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Кадровите проблеми пред треньора на "зелените" Станислав Генчев са сериозни, тъй като двама от основните футболисти на тима - Сисиньо и Алекс Сантана отпаднаха в последния момент от групата на "орлите" за гостуването на "шпорите" и останаха в България.

Добра новина за временния наставник на Лудогорец е завръщането на Кирил Десподов в игра.

Футболист №1 на България за 2018 г. се контузия в първия мач на българския шампион в група "J" на Лига Европа срещу белгийския Антверп и от тогава не е стъпвал на терен.

"Алекс Сантана и Сисиньо със сигурност не пътуват с нас и отпадат от групата. Отделно имаме още 12 футболисти, които бяха болни и ще играят с една тренировка. На Десподов това ще му бъде първи мач след дълго отсъствие. И той е на няколко тренировки, но е почти готов и ще трябва да го използваме. И друг път ми се е случвало да имам проблеми, но чак такива, с 14-15 футболисти - не", заяви временният наставник на Лудогорец - Станислав Генчев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Облекчават мерките във Великобритания и Франция
Облекчават мерките във Великобритания и Франция
Пиронкова и Томова ще участват на турнир в Дубай през декември
Пиронкова и Томова ще участват на турнир в Дубай през декември