НОВИНИ

Кристиано Роналдо поднови тренировки

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:41, 22.04.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо поднови тренировки с клуба. Португалецът пропусна загубата на "червените дяволи" от Ливърпул с 0:4 поради трагичната смърт на новородения му син.

В понеделник португалецът разкри новината, като съобщи, че единствено новородената му дъщеря дава сила на семейството му да "живее с надежда и радост".

Според британските медии клубът е разрешил на звездата си да отсъства до неограничен период, но самият той е решил да поднови тренировки заедно със съотборниците си. Това означава, че 37-годишният играч най-вероятно ще бъде на разположение на Ралф Рагник за шампионатния сблъсък с Арсенал от 34-ия кръг на Висшата лига.

Късно снощи футболистът публикува снимка в социалната мрежа Инстаграм, на която се вижда новото попълнение на семейството.

"Дом, сладък дом. Джордина и момиченцето ни най-сетне са с нас. Благодарим на всички за думите и жестовете. Подкрепата ви е много важна и ние почувствахме любовта и уважението към семейството ни. Време е да бъдем благодарни за живота, който посрещнахме на този свят", написа състезателят.

Двубоят срещу "артилеристите" на стадион "Емирейтс" е в събота (23 април) от 14.30 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проблемът с пътя край Триград чака решение от 5 месеца
Проблемът с пътя край Триград чака решение от 5 месеца
Възраждат базар "Капана" в Пловдив
Възраждат базар "Капана" в Пловдив