НОВИНИ

Кристоф Галтие: Не мисля, че ще има проблеми между Меси и Мбапе

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:13, 27.12.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
кристоф галтие мисля проблеми меси мбапе
Слушай новината

Треньорът на Пари Сен Жармен Кристоф Галтие не смята, че ще има проблеми между две от звездите на тима Лионел Меси и Килиан Мбапе след финала на Мондиала в Катар, в който Аржентина надигра Франция след изпълнение на дузпи, а след двубоя стражът на "гаучосите" Емилиано Мартинес се подигра с френската звезда.

На своята пресконференция преди утрешното домакинство на Страсбург в Лига 1 Галтие отказа да коментира поведението на Мартинес, но изрази мнение, че те няма да повлияят на отношенията между Меси и Мбапе.

"Не мисля, че ще има някакви проблеми. Не съм аз този, който да коментира действията на вратаря. Лео не се държа лошо и имайки предвид четирите месеца, откакто съм тук, смятам, че взаимоотношенията му с Килиан са добри. Поведението на стража е друго нещо и няма да го коментирам. Килиан показа добро отношение. Той беше разочарован от загубата, но с голяма класа отиде да поздрави Лео. Мисля, че това е добре за спорта и за отбора. Това, което видях, е, че Килиан и Лео си подадоха ръка на терена. Те са двама играчи, които имат голямо взаимно уважение. Искам да отлича поведението на КилиГан, който отиде, за да поздрави Лео и аржентинския треньор", заяви Кристоф Галтие.

Междувременно френският наставник потвърди, че Лео Меси няма да се завърне в действие за парижани преди новата 2023 година, тъй като аржентинецът е получил по-дълга почивка след края на световното първенство.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаните по случая "Катаргейт" евродепутати остават в ареста
Задържаните по случая "Катаргейт" евродепутати остават в ареста
Най-малко 63 са жертвите на снежната буря в САЩ
Най-малко 63 са жертвите на снежната буря в САЩ