НОВИНИ

Крум Зарков на конгреса на БСП: Провалът на изборите е представен като успех

крум зарков конгреса бсп провалът изборите представен успех
bnt avatar logo
от БНТ
15:05, 22.01.2022
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Готови ли сте за фаталния удар. Сърцето на нашата партия са нашите членове и симпатизанти, но мозъкът трябва да е тук. От него трябва да тръгне възстановяването. Провалът на партията трябва да бъде анализиран, БСП трябва да се насочи към диалог с избирателите си. Провалът на изборите е представен като успех, защото сме във властта, заяви по време на конгреса на БСП Крум Зарков.

Нинова на конгреса на БСП: Потвърждавам оставката си

"Спомням си по време на кампанията. От най-новата политическа партия даваха заявки, че трябва да се работи с БСП. Тогава споменаваха моето име, реакцията беше чудовищна. Днес обаче видите ли, те ни били приели, да приеха ни по силата на парламентарната математика и по силата на чувството за отговорност, защото не можехме да си позволим да вкараме страната в парламентарна криза, но избирателите не ни приеха. Вътрешни врагове винаги е имало, но външният знак не забелязахме", каза Зарков.

Той допълни, че е срамно БСП да загуби изборите от ДПС.

"Имаме нужда да отидем да видим всяка партийна организация, с хора, които страдат, че БСП е четвърта, че бяхме победени от ДПС. Тези хора заслужават да отидем и да ги чуем, като им дадем надежда. Лявото има страхотен потенциал, а единствената сила, която може да го носи, е БСП", каза още Крум Зарков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Азрудин Валентич се надява да привлече още двама нови в Ботев
Азрудин Валентич се надява да привлече още двама нови в Ботев
Сняг и минусови температури сковаха Гърция
Сняг и минусови температури сковаха Гърция