НОВИНИ

Кузманов: Успях да се събера и да покажа най-доброто от себе си

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:36, 06.03.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Тенис
кузманов успях събера покажа доброто себе

Втората ракета на България сподели, че му е коствало страшно много да изиграе своя двубой за Купа "Дейвис" срещу мексиканеца Луис Патиньо, предвид трагедията, която го сполетя броени часове преди началото на сблъсъка.

Вчера сутринта, внезапно ни напусна бащата на Димитър, Савко Кузманов, но въпреки това, Мико за пореден път демонстрира своя невероятен характер, и беше повече от категоричен срещу Патиньо, 6:1, 6:1.

"Костваше ми страшно много да изиграя този мач. Случи се най-лошото - загубих близък човек няколко часа преди двубоя. Научих, че е починал, когато тръгвахме от хотела към залата. Успях да се събера и да покажа най-доброто от себе си. "

Въпреки категоричната си победа, българинът сподели, че ще се стреми към това да бъде по-агресивен във втория си двубой.

"Доволен съм от себе си и резултатът го показва. Лесен мач на Купа Дейвис няма. Имаше напрежение, но сервирах много добре и не загубих концентрация и ритъм от първата до последната точка. В следващия мач искам да бъда по агресивен от началото на мача", заяви Димитър, който е рекордьор по победи в историята на България за Купа "Дейвис".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Героите от „Странджа” подновиха подготовка
Героите от „Странджа” подновиха подготовка
България U17 се класира за европейското първенство!
България U17 се класира за европейското първенство!