НОВИНИ

Левски се издъни срещу тим от Втора лига на "Герена" (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Калоян Николов
19:44, 22.02.2021
Чете се за: 01:04 мин.
Български футбол
левски издъни тим втора лига герена видео

Отборът на Левски допусна изненадваща домакинска загуба от втородивизионния Хебър (Пазарджик) с 0:1 в приятелски мач, игран на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Единственото попадение отбеляза Тодор Чаворски в 45-ата минута.

Срещата започна в спокойно темпо, като в първите десетина минути нито един от двата отбора не успя да създаде опасност пред противниковия вратар.

В 12-ата минута Стивън Петков центрира успоредно на голлинията, но нямаше играч на "сините", който да успее да засече топката във вратата на Любенов. В следващата минута Чаворски излезе сам срещу Ники Михайлов, но стреля в аут.

В 17-ата минута Мартин Петков излезе на добра позиция, но прати топката покрай десния страничен стълб.

В 36-ата минута Божинов пусна към Стивън Петков, но деветката на столичани не успя да стигне до топката преди Любенов. В 39-ата минута Ивайло Найденов реши да действа сам, но прати топката в страничния стълб на вратата. В 41-ата минута Дичев пресече подаване отдясно в наказателното поле на Стивън Петков към Симеон Славчев. Две минути по-късно избита топка попадна на волето на Мартин Петков, но младокът не намери целта.

В самия край на първата част „Хебър“ получи дузпа за нарушение на Ивайло Найденов срещу Евгени Игнатов. Зад топката застана Тодор Чаворски, който се разписа.

След почивката в игра се появиха Костадин Илиев, Илия Димитров и Билал Бари, които влязоха на местата на Николай Църовски, Валери Божинов и Стивън Петков. Николай Кръстев пък замени капитана Николай Михайлов.

В 58-ата минута Илия Димитров опита да застраши противниковата врата, но стреля право в ръцете на Петър Дебърлиев.

В 74-ата минута Мартин Петков стреля по земя от пряк свободен удар, но в аут.

До края на двубоя „сините“ опитаха на няколко пъти да застрашат противниковата врата, но до изравнително попадение така и не се стигна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Достойна България загуби от Босна в мач без значение
Достойна България загуби от Босна в мач без значение
Арестът на секретаря на президента - Пламен Узунов, е бил незаконен
Арестът на секретаря на президента - Пламен Узунов, е бил незаконен