НОВИНИ

Локо (Пловдив) започна подготовка за мача с Арда

локо пловдив започна подготовка мача арда
Снимка: ПФК Локомотив (Пловдив)
bnt avatar logo
от БНТ
12:03, 12.10.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) започна подготовка за домакинството си на Арда (Кърджали) от 11-ия кръг на първенството.

Заниманието се проведе в зала "Артим Арена" в Пловдив, като лошото време в последните дни принуди локомотивци да тренират на изкуствен терен. На проби в тима продължава да е Росен Колев, който е минал през школите на Локомотив и Векта.

В петък от 20:15 ч. "смърфовете" приемат кърджалийци на "Лаута" с мисълта да прекъснат негативната серия, в която се намират. Вицешампионът на България се представя незадоволително през настоящата кампания, като успя да запише само една победа от 9 шампионатни мача и има актив от 7 точки. Това отрежда на "черно-белите" 12-ата позиция във временното класиране.

В тимът на Арда ситуацията е сходна. Възпитаниците на Георги Чиликов имат едва две победи от началото на сезона, а в последния кръг преди паузата за националните отбори допуснаха домакинска загуба с 0:3 от Черно море. Все пак кърджалийци са пред Локомотив (Пд) в класирането с актив от 9 точки и са с мач по-малко.

Пред "смърфовете" предстоят три поредни важни мача у дома, като на 19 октомври приемат последният в класирането Пирин (Благоевград), а три дни по-късно домакинстват на ЦСКА 1948.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пътни строители блокираха отново центъра на София с искане за заплати и оставка на министъра
Пътни строители блокираха отново центъра на София с искане за заплати и оставка на министъра
Проф. Ива Христова: Пикът на четвъртата вълна предстои
Проф. Ива Христова: Пикът на четвъртата вълна предстои