НОВИНИ

Локомотив Новосибирск стартира със загуба в плейофите на руското първенство

Тимът, воден от Пламен Константинов, в който се подвизават българите Мартин Атанасов и Денис Карягин отстъпи в своята зала "Локомотив Арена" на Факел Новий Уренгой с 1:3 (25:22, 18:25, 23:25, 22:25) гейма

локомотив новосибирск стартира загуба плейофите руското първенство
bnt avatar logo
от БНТ
12:10, 31.03.2024
Чете се за: 01:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Локомотив Новосибирск, воден от Пламен Константинов, и в който се подвизават българите Мартин Атанасов и Денис Карягин стартираха със загуба участието си в плейофите на руската волейболна Суперлига.

В своята зала "Локомотив Арена" "железничарите" отстъпиха с 1:3 (25:22, 18:25, 23:25, 22:25) гейма на състава на Факел Новий Уренгой.

Мартин Атанасов стана най-резултатен за Локомотив със своите 17 точки (1 ас, 1 блокада), а Денис Карягин се отчете с 1 пункт за краткия си престой на игрището във втория гейм.

За победителите пък Станислав Динейкин бе над всички, приключвайки с 21 пункта (1 ас, 4 блокади), докато Василий Капранов добави 16.

Успехът доближи волейболистите на Факел до място в полуфиналите на първенството, като за целта тимът се нуждае от още един успех срещу Локомотив Новосибирск. Серията продължава с мач в Новий Уренгой в сряда (3 април).

Пламен Константинов и неговите възпитаници пък се нуждаят от задължителен успех, за да пратят сблъсъка в трета решителна среща, в която те отново ще могат да разчитат на домакинско предимство.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атентат с кола бомба на оживен пазар в Сирия
Атентат с кола бомба на оживен пазар в Сирия
Пълна кенийска доминация на маратона на Стара Загора
Пълна кенийска доминация на маратона на Стара Загора