НОВИНИ

Локомотив (София) обяви нов генерален спонсор

локомотив софия обяви нов генерален спонсор
Снимка: ФК Локомотив (София)
bnt avatar logo
от БНТ
21:12, 11.02.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Локомотив (София) представи днес новия генерален спонсор на клуба, чиято емблема ще стои на екипите на тима през пролетния полусезон - Betano.

На пресконференцията за представянето присъстваха редица важни лица в управата на "железничарите" като собственикът Иван Василев и изпълнителният директор Бойчо Величков, както и Цветин Йорданов, който е представителят на спонсора за България.

"Горд съм, че именно Локомотив (София) е първият български клуб, на който доказаната на международния пазар компания става спонсор. За мен Локомотив не е просто клуб, а е кауза. Затова Betano е повече от генерален спонсор - стабилен партньор, с който заедно ще развиваме каузата Локомотив София. Убеден съм, че заедно ще постигаме целите си и това е само началото на устойчиво и успешно партньорство" - обяви собственикът на столичния тим Иван Василев.

Той добави още и, че до три месеца се очаква да има и осветление на стадион "Локомотив", което да позволи на отбора да домакинства на собственото си съоръжение.

"Има издадено разрешително за строене от община "София" на 18 декември. В момента документите са в банката. Ако всичко върви добре, до три месеца ще имаме осветление. Длъжни сме да направим така, че нашата публика да бъде на нашия стадион", коментира Василев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Надежда Йорданова: Победата ще бъде налице, когато в обществото се увеличи усещането за справедливост
Надежда Йорданова: Победата ще бъде налице, когато в обществото се увеличи усещането за справедливост
Започва захлаждане, очакват се валежи от дъжд и сняг
Започва захлаждане, очакват се валежи от дъжд и сняг