НОВИНИ

Любо Пенев недоволен от дебюта на ВАР

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:57, 03.05.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
любо пенев искаме помощ съдиите пречат видео

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че се дължи най-вече на промените и анализа, направени в съблекалнята на полувремето. Наставникът не остана доволен от намесата на ВАР. Видеоарбитражът се включи при една от спорните ситуации в срещата, но дузпа не бе отсъдена.

Юрген Матай реализира единствения гол дълбоко във второто полувреме, в 88-ата минута, на срещата от първата шестица на efbet Лига.

„Направихме корекции на полувремето и това даде резултат. Давам резултат, значи съм на прав път. Познаваме се и е съвсем нормално да предвидим противниковите ходове. Благодарен съм на феновете, феновете на Арда също ме поздравиха, коректно отношение“, сподели Любослав Пенев.

„Предстои ни възстановяване, предстои ни мач в петък. Мислим за следващия противник. Разбрах нещо, чух нещо, прочетох нещо, но има компетентни органи дали ще имаме следващ мач“, добави наставникът по повод евентуалното отлагане на срещата с ЦСКА 1948 заради многото заразени с Covid-19.

„Има монитори, телевизия, ван, бусове. Разбрах, че има ситуации за полемика. Гледах една чиста дузпа, която не е отсъдена за нас. Това е една от ситуациите, например. Лош дебют, така бих го нарекъл. Това е моето мнение“, сподели наставникът за дебюта на ВАР в родния шампионат.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гимнастичката Рейчъл Стоянов със специален приз от Кракра Къп
Гимнастичката Рейчъл Стоянов със специален приз от Кракра Къп
Николай Киров: Мачът нямаше нищо общо с финала
Николай Киров: Мачът нямаше нищо общо с финала