НОВИНИ

Люпко Петрович посъветвал Болоня да вземе Валентин Антов

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:47, 03.02.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Европейски футбол
люпко петрович посъветвал болоня вземе валентин антов

Бившият треньор на ЦСКА - Люпко Петрович е насочил вниманието на Синиша Михайлович към Валентин Антов и това е довело до преминаването на защитника под наем в Болония до края на сезона в Серия "А"

За трансфера "червените" ще получат сега 500 хил. евро, а през лятото могат да добавят още 3 млн. евро в сметката си, ако италианците решат да купят Антов. Но това да се случа трябва да бъдат изпълнени редица условия, като най-важното е тимът да запази мястото си в елита.

Михайлович е начело на Болоня от 28 януари 2019 година, като това е вторият му престой на "Ренато Дал'Ара". Сърбинът остана на поста, въпреки че през 2019 година обяви, че е болен от левкемия. Той успя да пребори болестта и се върна на пейката, за да води отбора.

Синиша, който все още държи рекорда от 26 гола от пряк свободен удар в Серия А, е шампион на Югославия с Войводина и Цървена звезда. С Люпко Петрович печели КЕШ и Междуконтиненталната купа през 1991 година. След това с Лацио и Интер става по веднъж шампион на Италия, печели по два пъти купата и три пъти суперкупата. С римляните става носител на КНК и суперкупата на Европа през 1999 година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Беглец, осъден на 7 г. за ръководене на престъпна група за изнудване, е задържан в Чехия
Беглец, осъден на 7 г. за ръководене на престъпна група за изнудване, е задържан в Чехия
Усложнена остава обстановката в Бургаско
Усложнена остава обстановката в Бургаско