НОВИНИ

Лютви Местан предложи нов председател на партия ДОСТ

удължават разследването катастрофата лютви местан
bnt avatar logo
от БНТ
21:43, 05.06.2021
Чете се за: 01:17 мин.
У нас
Слушай новината

Доскорошният лидер на Младежката организация на ДОСТ Танер Алимолла е новият председател на партията. Това стана по предложение на Лютви Местан на Първата редовна отчетно-изборна конференция на ПП ДОСТ, която се проведе днес в Пловдив.

"През 2016 година ние създадохме партия ДОСТ в името на младите хора. Дошло е време те да поемат кормилото на своята партия. Убеден съм, че решението, да изберем Танер Алимолла за нов председател, е стратегически вярно, защото то ще отвори нови възможности за развитието на партията", мотивира предложението си Лютви Местан.

Конференцията избра нов 25-членен състав на Националния съвет на партия ДОСТ и 7 членове на Изпълнителния съвет, сред които четирима заместник-председатели.

След бурни разисквания Националната конференция излезе с призив членовете и симпатизантите на партията на предстоящите парламентарни избори да подкрепят по съвест партиите на промяната, които не проповядват национализъм и са превърнали в своя кауза демонтирането на корупционно-националистическото статукво.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
И в неделя слънце, от понеделник започват валежи
И в неделя слънце, от понеделник започват валежи
Протест в Пловдив - чорапи срещу прокуратурата в града (ВИДЕО)
Протест в Пловдив - чорапи срещу прокуратурата в града (ВИДЕО)