НОВИНИ

Маги Джанаварова гостува в "Музика, музика" по БНТ 1

маги джанаварова гостува музика музика бнт
bnt avatar logo
от БНТ
12:16, 12.11.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Още

Талантливата певица гостува на ВенЗи и Йоанна Драгнева тази неделя от 13:30 ч.

Всяка неделя музикантите ВенЗи и Йоанна Драгнева срещат зрителите на БНТ с едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове в забавното, музикалното и образователно предаване „Музика, Музика“.

Тази седмица специален гост на двамата водещи ще бъде чаровната Маги Джанаварова. Макар и онлайн, талантлива певица ще сподели пред зрителите своята приказка за успеха, ще разкрие кои са главните герои в нея и какъв е щастливият ѝ финал.

Гледайте „Музика, Музика“ тази неделя, 15 ноември 2020 г. от 13:30 ч. по БНТ 1 и следващата от 18:30 ч. по БНТ 2.

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, Музика“ стартира през 2018 г. по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ 1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фалшив сайт с логото на БНТ продава лекарства за кръвно
Фалшив сайт с логото на БНТ продава лекарства за кръвно
Нанопрепарат предпазва от вируси и бактерии на летищата във Варна и Бургас
Нанопрепарат предпазва от вируси и бактерии на летищата във Варна и Бургас