НОВИНИ

Монца връща Антов на ЦСКА

монца връща антов цска
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
11:23, 12.10.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА изглежда отново няма да може да продаде защитника Валентин Антов в Италия. Това обявиха медиите на Апенините, според които 20-годишният националн ще се завърне на "Българска армия" още през януари.

Причина за това е радикалната промяна в тактическата схема на Монца, която старши-треньорът Джовани Стропа планира да направи, а тя ще даде отражение върху трансферите на клуба по време на зимния прозорец.

В тима от Серия "Б" възнамеряват да играят с двама централни защитници в отбрана, а не с трима, както досега.

"Тактическата революция, която е неизбежна на база резултатите, може да даде отражение върху някои защитници, които играят по-рядко и те могат да напуснат Монца“, пишат в Италия. Валентин Антов, български защитник, който е под наем от ЦСКА, е изиграл 180 минути в първенството. Той също може да бъде пожертван през зимния прозорец в случай на тактическа революция в отбора", пишат медиите в Италия.

ЦСКА прати Антов под наем в Монца в последните дни на летния трансферен прозорец, като в договора между двата клуба фигурира задължителна клауза за откупуване на правата му при определени условия.

Такава бе ситуацията около младокът и миналата година, когато бе преотстъпен в Болоня, но "рособлу" се отказаха от идеята да откупят Антов за сумата от 3 милиона евро.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Представителят на Балкан Варвара не беше допуснат на конгреса на БФС
Представителят на Балкан Варвара не беше допуснат на конгреса на БФС
Гледайте по БНТ 3: България U21 - Швейцария U21, квалификация за Евро 2023 за младежи
Гледайте по БНТ 3: България U21 - Швейцария U21, квалификация за Евро 2023 за младежи