НОВИНИ

Моуриньо за сравнението с Фъргюсън: Трябва да остана в Рома до 79 години

Жозе Моуриньо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:28, 19.05.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо няма намерение да напуска клуба, нещо повече, той дори намекна, че би могъл да се задържи в Рим доста дълго, по примера на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед.

„Онова, което има значение, е настоящето. И аз искам да остана в Рома. Харесва ми тук. Подписах тригодишен договор и ще видим какво ще стане. Мога ли да тренирам Рома като Фъргюсън? Сър Алекс беше в Манчестър Юнайтед повече от 20 години. Така че трябва да остана в Рома до 79 години. Може би бих могъл да остана тук, докато навърша 70 години“, сподели Жозе Моуриньо, цитиран от Forzaroma.info.

Договорът на 59-годишния португалец с “римските вълци“ е до юни 2024 година. В класирането на италианското първенство Рома е на шесто място.

Отборът на Моуриньо достигна до финала на Лигата на конференциите, където ще се изправят срещу Фейенорд. Двубоят ще се проведе на 25 май (сряда) 2022 година. Срещата ще се проведе на стадион "Комбетаре" в Тирана (Албания). Мачът ще започне в 22.00 часа българско време.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Служителите на регионалните библиотеки излизат на протест
Служителите на регионалните библиотеки излизат на протест
Андрей Арнаудов: Днес живеем по-зле, защото не се работи по демографията
Андрей Арнаудов: Днес живеем по-зле, защото не се работи по демографията