НОВИНИ

На екипите на Левски отново ще изгреят "изконните клубни ценности"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:41, 09.02.2023
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
екипите левски отново изгреят изконните клубни ценности
Слушай новината

Генералният спонсор на ПФК Левски обяви, че ще преотстъпи своето място на фланелките на "сините", за да може там да изгреят "изконните клубни ценности".

Новината бе обявена от изпълнителния директор на компанията Лъчезар Петров, който в открито писмо до привържениците разкри, че новият екип на Левски ще бъде посветен на 80-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.

Футболистите на Станимир Стоилов ще излязат за първи път с новата фланелка в събота по време на двубоя срещу Черно море, а от утре (10 февруари) всички привърженици на "сините" ще могат да си закупят екипа от официалния клубен магазин.

Ето го и цялото отворено писмо към феновете на ПФК Левски:

"Преди точно година ПФК Левски постави на гърдите си лозунга "Левски е вечен" и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини "синята" общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на Левски. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с ПФК Левски посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу "Черно море" във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има забавяне в доставката на пратки до южна Турция заради разрушенията от земетресението
Има забавяне в доставката на пратки до южна Турция заради разрушенията от земетресението
Помощи за Турция изпращат и от община Ветово
Помощи за Турция изпращат и от община Ветово