НОВИНИ

Националният стадион е готов да посрещне ЦСКА и Зоря

националният стадион готов посрещне цска зоря
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
13:48, 21.10.2021
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22.00 ч. мача от третия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и Зоря (Луганск).

Делегатът на срещата Ариел Кенет Шайман от Израел инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе. Вратарят на "армейците" ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на украинците - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Австрия - Мануел Шютенгрубер (главен), Роланд Бранднер (първи асистент), Роберт Щайнахер (втори асистент), Валтер Алтман (четвърти), а Михаел Аргиру от Кипър ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите на стадион "Българска армия" и тази на ул. "Гурко" продължават да се продават билети за двубоя, които са със следните цени:

- Сектор "А" - 25 лв.
- Сектор "Б" - 15 лв.
- Сектор "В" - 15 лв.
- Сектор "Г" - 15 лв.
- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно, а всички зрители трябва да носят със себе си зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест. За деца под 12-годишна възраст сертификат не е нужен.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си и документ за самоличност, защото след въведения строг пропускателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона.

Днес ще работят 5 специализирани пункта за тестване - 2 на стадион "Българска армия" (до музея и пред фен магазина) и 3 около Националния стадион "Васил Левски" (до касите на "Гурко", езерото Ариана и до сектор "В"). Работното им време ще бъде от 11 до 22 ч.

Привържениците на ЦСКА, които ще подкрепят отбора от сектор "Г", ще могат да влязат на стадиона единствено от входове 19, 18, 17 и 16, включващи и сектор "Лъвчето" между "Г" и "В".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СОС ще гласува промени в структурата на зоните за платено паркиране в София
СОС ще гласува промени в структурата на зоните за платено паркиране в София
Гранични полицаи задържаха 18 незаконни имигранти и петима шофьори, които ги превозвали
Гранични полицаи задържаха 18 незаконни имигранти и петима шофьори, които ги превозвали