НОВИНИ

Настваникът на Монтана: Имаме огромни шансове срещу отборите от долната четворка

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:38, 25.04.2021
Чете се за: 01:03 мин.
Футбол

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов говори след равенството у дома 1:1 срещу Берое.

Монтанчани, които започнаха на дъното този последен редовен кръг, бяха неясно, че нямат шанс да стигнат до спасителната 10-та позиция, но въпреки това показаха добра игра срещу заралии.

"За мен стана много двуостър мач. Нито гостуващия тим, нито ние се затворихме, играхме директен футбол. Колко са ни възможностите е отделен въпрос. За мен е похвално, че играем на ръба на възможностите си.

Съжалявам, че късметът напоследък много ни убягва и има други странични фактори. Те се видяха и в другите мачове. Ние играем поредица от мачове срещу добри противници, които разполагат с качествени играчи. Адмирации, че нашите момчета се противопоставят и на моменти изглеждаме по-добре от противника", започна Атанасов.

Наставникът на Монтана все пак изрази оптимизъм, че неговия тим ще има шансове срещу всеки един от съперниците в предстоящата битка за оцеляване.

"Аз съм казал, че срещу тези отбори в долната четворка срещу имаме огромни шансове. Не са нито Лудогорец, нито Локомотив Пловдив. По-равностойни са силите. Дай боже да запазим този ентусиазъм и футбола, който показваме. Днес имаше доста приятни неща особено във владението на топката, смяната на фронта на атаката и това ни дава надежда.

Ние при негативния за нас резултат трябваше да рискуваме. Вкарването на Сергей Георгиев беше риск. Той не е тренирал от пет дена. Влезе и се представи на едно добро ниво. Днес всички, които влязоха като смени, се представиха също на ниво, в унисон с останалите. Някой път трябва и късметът да е на твоя страна, за да спечелиш срещу такива отбори като Берое."

Накрая Орела призова феновете на отбора към подкрепа: "Приятно е да има фенове, но повече трябва да подкрепят отбора, отколкото да са негативни, но в крайна сметка всеки си има мнение."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Националите по скокове на батут заминаха за Сочи без старши-треньор
Националите по скокове на батут заминаха за Сочи без старши-треньор
Турция призова посланика на САЩ заради признатия от Джо Байдън арменски геноцид
Турция призова посланика на САЩ заради признатия от Джо Байдън арменски геноцид