НОВИНИ

Невероятен гол на Алисон накара феновете на Ливърпул да мечтаят

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
21:18, 16.05.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Футбол
Ливърпул
Слушай новината

Феновете на Ливърпул изживяха поредна невероятна футболна вечер. Вратарят Алисон Бекер реализира изключителен победен гол за 2:1 в добавеното време на мача за победа над Уест Бромич Албиън във Висшата лига на Англия.

Стражът се притече на помощ на своите колеги дълбоко в продължението на мача, при корнер, отсъден от главния съдия при 1:1. Положението беше последният шанс за Ливърпул да вземе трите точки в двубоя от 36-ия кръг на Премиър лийг. Алисон проследи внимателно къде Трент Александър-Арнолд ще изпрати топката от корнера, за да надскочи всички и да прати топката с глава в мрежата за 2:1.

Преди това Робсън-Кану даде аванс на УБА в 15-ата минута, а Мохамед Салах реализира изравнителното попадение за 1:1 в 33-ата.

След двубоя „червените“ са само на точка зад Челси, който е на четвъртото място и с три точки след третия Лестър, който има 66 пункта. Битката за Топ 4 ще бъде ожесточена до края, тъй като дава промоция за Шампионска лига.

Фактът, че „лисиците“ и Челси се изправят един срещу друг в следващия мач на Висшата лига дава огромна възможност на Юрген Клоп и неговия тим да поемат контрола на собствената си съдба при гостуването си на Бърнли в сряда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава кървавият конфликт между Израел и "Хамас" - жертвите се увеличават
Продължава кървавият конфликт между Израел и "Хамас" - жертвите се увеличават
"Порталът": Как се пресъздава миналото?
"Порталът": Как се пресъздава миналото?