Невяна Владинова пред БНТ: Калейн и Воложанина ще сa по-силни догодина

от БНТ
21:00, 29.11.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
невяна владинова бнт калейн воложанина силни догодина
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

В лицето на Боряна Калейн и Татяна Воложанина индивидуалното ни направление в художествената гимнастика е в сигурни ръце. Прогнозата направи за БНТ доскорошната лидерка в националния отбор - Невяна Владинова.

"Двете направиха силно представяне на световното първенство, особено Татяна, която бе дебютантка на толкова голям форум. За Боряна всички знае, че когато е във форма играе добре и се бори за златото. И двете ще са много различни, интересни и по-силни следващата година", заяви пред обществената телевизия бившата гимнастичка.

Владинова също ще участва в бенефиса олимпийските шампионки от ансамбъла предвиден за 16 декември.

За началото ѝ в художествената гимнастика, най-силната година и най-неприятният спомен в кариерата, Невяна разказва в предаването "Зала на славата" тази неделя 21:30 по БНТ 3.

"Бях на шест годинки, когато с майка ми се разхождахме в центъра и срещнахме гимнастичките, които както обикновено си носеха обръчите, бухалките и топките. Естествено се загледах в тях и казах на майка ми, че искам да играя с тези уреди. Всъщност уредите ме грабнаха от първия момент. Предпочитам всичко да се зависи от мен и провалите и успехите да са си за мен, а не да влача след себе си още хора", заяви пред Невяна Владинова пред камерата на БНТ.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Ивайло Стоянов пред БНТ: Травмата ми не е сериозна, до два-три дни всичко ще отшуми
Ивайло Стоянов пред БНТ: Травмата ми не е сериозна, до два-три дни всичко ще отшуми
Групата за мониторинг на демокрацията в ЕП продължава да наблюдава България
Групата за мониторинг на демокрацията в ЕП продължава да наблюдава България