НОВИНИ

Николай Михайлов: Далеч сме от истината

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:15, 15.10.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Футбол
николай михайлов далеч сме истината

Вратарят изведе снощи с капитанската лента отбора на България в първия си мач за Националния отбор от злополучната загуба с 2:3 от Косово през юни миналата година.

Ето и какво каза Михайлов пред БНТ, непосредствено след края на срещата:

"Може да се завърне духът след една победа. Трудно се говори след такива мачове. Далеч сме от истината - това е истината. За 96 минути нямахме нито едно положение пред тяхната врата. Как да вземем точки?"

Стражът на Левски още веднъж наблегна на факта, че допускаме твърде много грешки в отбрана, които няма как да не останат ненаказани.

"Допускаме елементарни грешки в отбрана. Хората си имаха положения. Трябва да променим начина си на игра, нещата така не се получават. Не може да разчитаме на две млади крила и на няколко опитни играчи."

"Малко българи играят на добро ниво в чужбина. Първенството ни не е силно. Нищо не се променя игрово, ако оставим резултата настрана. Голяма е разликата между нашето първенство и Европа. Може само да се надяваме да достигнем до нов мач като този срещу Унгария. Играем бараж с тях на "Васил Левски" и те ни вкарват три гола. Какво повече да кажем?", завърши откровено Николай Михайлов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Райън Гигс: Играчите ми не се предадоха
Райън Гигс: Играчите ми не се предадоха
Георги Дерменджиев: Колко треньори минаха? Нивото е същото
Георги Дерменджиев: Колко треньори минаха? Нивото е същото