НОВИНИ

Нов треньор в школата на БК БУБА Баскетбол

"Клубът винаги и на всички възрасти е в челните места и се откроява с добра селекция и красива игра", заяви Ивайло Константинов.

нов треньор школата буба баскетбол
Снимка: БК БУБА Баскетбол
bnt avatar logo
от БНТ
15:42, 09.07.2024
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от първите утвърдили се в българския баскетбол бивши възпитаници на школата на БУБА Баскетбол Ивайло Константинов се завърна в клуба. Той ще се включи в подготовката и представянето както на най-малките баскетболисти в БУБА Баскетбол, така и на момчетата от отборите до 15 и 16-годишна възраст.

"Получих предложение от най-добрата школа в България и нямаше как да откажа, ако искам да продължавам развитието си като треньор. На първо място ме привлече сантиментът към този клуб. Не мога да не спомена и отношението, което показаха към мен президентът, изпълнителният директор и треньорският екип", разказа Константинов пред официалната страница на БУБА Баскетбол за причините за завръщането си.

Попитан доколко познава бъдещите си възпитаници, специалистът отговори: "Мисля, че добих добра представа, след като изгледах финалите в София до 14 години и доста мачове в интернет."

"Имам желание да продължа да се развивам като треньор и съм мотивиран да предавам натрупаните си знания на децата. Държа на дисциплина и сериозно отношение към тренировъчния процес. От мен могат да очакват голяма подкрепа и отдаденост. Клубът винаги и на всички възрасти е в челните места и се откроява с добра селекция и красива игра. Като "външен" човек, мога да кажа, че организацията в клуба изглежда, че е на високо ниво и че треньорският екип е много сплотен. В мое лице и състезателите, и колегите могат да открият както строг треньор, така и добър приятел и колега, на когото могат да споделят всичко и да разчитат за всичко", коментира още Ивайло Константинов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутатите от ДПС, подкрепящи Доган: Ръководството на парламентарната група е нелегитимно
Депутатите от ДПС, подкрепящи Доган: Ръководството на парламентарната група е нелегитимно
БСП няма да подкрепи втория мандат на ДПС, ще участва активно в разговори за третия
БСП няма да подкрепи втория мандат на ДПС, ще участва активно в разговори за третия