НОВИНИ

Нов в ЦСКА 1948 се закани на Левски

нов цска 1948 закани левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:13, 20.06.2022
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Бранителят Архан Исуф е готов да дебютира за отбора на ЦСКА 1948 в Първа лига.

23-годишното ново попълнение на "червените" даде интервю пред клубния сайт на столичани, в което разказа повече за целите, които си поставя на старта на своя престой в отбора.

Исуф е поливалентен футболист, който играе умело както на десния фланг на отбраната, така и на левия. Той има опит и на позицията дефанзивен халф. Защитавал е и цветовете на юношеския национален отбор на България до 19 години.

През миналия сезон записа цели 30 двубоя с екипа на Спартак Варна във Втора лига, в които отбеляза 5 гола и помогна на бившия си тим да спечели промоция в елита.

След като натрупа достатъчно опит във втория ешелон на българския футбол, днес Исуф гледа смело към бъдещите си изяви в елита с "червената" фланелка.

Исуф заяви, че за него е удоволствие да работи с наставник като Любослав Пенев и добави, че кротко чака своя шанс за изява в Първа лига.

"За мен е голямо удоволствие да работа с човек и професионалист като Любослав Пенев, единствено мога да израствам около него. Натрупах необходимото самочувствие във Втора лига, за да заиграя сега в елита. Изчаквам си шанса за изява, но всичко си зависи от мен", започна младокът.

Според защитника разгромните победи над Спартак Варна с 5:0 и над Пирин Благоевград с 3:0 дават необходимото самочувствие на отбора преди старта на новия шампионат.

"Победите в контролите със Спартак Варна и Пирин Благоевград показват, че спазваме указанията на треньорския щаб. Хубаво е, че побеждаваме и то с категоричен резултат, за да трупаме самочувствие в предстоящите мачове", каза футболистът на "червените".

В откриващия кръг на Първа лига ЦСКА 1948 се изправя срещу Левски, като Исуф смята, че съставът на Любослав Пенев ще се поздрави с победата, въпреки силните изяви на "сините", който са в подем под ръководството на треньора Станимир Стоилов.

"Левски е силен съперник, който набра инерция с добрите си изяви през изминалия сезон, но мисля, че ние ще се поздравим с успеха. Вярвам го!", завърши Архан Исуф.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България иска още време за решение по "френското предложение" за РСМ
България иска още време за решение по "френското предложение" за РСМ
Вижте организацията на протестите пред Народното събрание в периода 21-23 юни
Вижте организацията на протестите пред Народното събрание в периода 21-23 юни