НОВИНИ

Новоизбраният кмет на Разград и общинските съветници положиха клетва

новоизбраният кмет разград общинските съветници положиха клетва
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
12:55, 10.11.2023
Чете се за: 02:15 мин.
У нас
Слушай новината

Новоизбраният кмет на Разград Добрин Добрев, новите общински съветници и кметове на населени места встъпиха в длъжност и положиха клетва да работят за благоденствието на жителите на общината. Официалната церемония бе водена от областния управител Владимир Димитров. Той пожела на всички ползотворна работа и по-малко препятствия по пътя към развитието на общината.

„Надявам се в името на общото добруване да загърбите всякакви политически пристрастия и да се водите само от интереса на хората. Жителите на общината са ви гласували доверие и през следващите четири години трябва да ги убеждавате, че не са сгрешили в избора си“, каза в обръщението си областният управител.

Председателят на Общинската избирателна комисия Ралица Костова връчи удостоверенията на новоизбраните кметове и съветници с пожеланието за успешен и ползотворен мандат. В присъствието на граждани и гости Добрин Добрев получи от зам.-кмета Полина Иванова знаците на властта - ключът на града и кметската огърлица.

Добрев поздрави новите кметове и общински съветници и заяви, че изборите приключиха и вече е време за реални действия.

Снимки: БТА

„От решенията, които ще вземем през новия мандат зависи как ще се развива нашата община. Нека бъдем единни в разрешаването на важните проблеми, да бъдем активни в търсенето и използването на финансови инструменти за подобряване на условията на живот, градоустройството и развитието на населените места“, обърна се към съветниците новият кмет.

Той призова всички избраници в местния парламент да работят заедно и обединени през следващите четири години в името на благото на всеки един жител на община Разград.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зам. генералният секретар на НАТО: България е високо ценен партньор в Алианса
Зам. генералният секретар на НАТО: България е високо ценен партньор в Алианса
Даниел Боримиров: Левски ще гони победи и в двете срещи
Даниел Боримиров: Левски ще гони победи и в двете срещи