НОВИНИ

От БФС се похвалиха с още един спонсорски договор

Борислав Михайлов
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
13:55, 31.08.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският футболен съюз обяви преподписването на спонсорско-рекламнен договор с телекомуникационна компания, след като двете страни се споразумяха да удължат дългогодишното си партньорство за още две години.

„За Българския футболен съюз е изключителна привилегия да продължи сътрудничеството си с водещ бранд като VIVACOM. Фактът, че поредна сериозна компания се довери на марката БФС е доказателство за коректната работа, престижа и доброто име на съюза“, заяви президентът Борислав Михайлов.

БФС обяви партньорство с автомобилна компания

Като част от съвместната си стратегия Българският футболен съюз и водещият комуникационен бранд у нас ще продължат една от най-сполучливите си съвместни инициативи, свързани с домакинските мачове на националния отбор – проекта „Семеен сектор“, даващ възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона на Националния стадион „Васил Левски“ на преференциални цени.

В сайта на футболната централа уточняват още, че преподписването на договора е „поредната отлична новина за Българския футболен съюз след завръщането на Борислав Михайлов начело на централата.“

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев се срещна със здравния министър заради COVID-19
Румен Радев се срещна със здравния министър заради COVID-19
Мартин Стоев: Победихме, благодарение на отборния ни дух
Мартин Стоев: Победихме, благодарение на отборния ни дух