НОВИНИ

Петко Петков напуснал Етър заради отказ на УС да бъде привлечен футболист

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
19:29, 25.08.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
петко петков напуснал етър заради отказ привлечен футболист

52-годишният специалист изненадващо обяви своята раздяла с "болярите" миналия петък, а в интервю за БНР обясни и мотивите си за това решение.

По негови думи причината за раздялата между него и отбора на Етър е отказ от страна на Управителния съвет на клуба да предложи договор на желан от него играч.

"Това, което се случи, няма как да допусна в моята кариера. Исках да привлека един футболист. Той бе договорен доста трудно. От ръководството ми бе казано, че УС на Етър трябва да реши дали да бъде привлечен. Няма как да направя компромис с принципите си, независимо от факта, че от Етър поискаха да размисля.", каза бившият треньор на Литекс.

Той също така обяви, че ще бъде в болнични до края на настоящия месец и се надява до тогава да разтрогне договора си с Етър.

"Сега съм в болничен до края на месеца. Заради баща ми, който е с проблеми и на 31-ви август се надявам да разтрогна договора си по взаимно съгласие. "

За финал той обяви, че няма намерение да се връща назад и да променя решението си.

"Няма как да се върна назад. Няма как да вляза със същия авторитет в същата съблекалня. Дали Етър ще се стабилизира. От декември, когато започнах в Етър, три пъти правя нов отбор. Всеки път си тръгват важни и добри футболисти. Трудно се идва във Велико Търново в тази ситуация. Отделно не се позволява да привлека исканите от мен футболисти. В тази ситуация няма как да съм полезен на Етър"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мълния запали покрива на къща в Мездра
Мълния запали покрива на къща в Мездра
Райън Гигс избра състава за мачовете с България и Финландия
Райън Гигс избра състава за мачовете с България и Финландия