НОВИНИ

Полузащитник на Тотнъм аут до края на сезона

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
21:26, 24.12.2020
Чете се за: 00:49 мин.
Футбол
полузащитник тотнъм аут края сезона

Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да играе повече до края на годината и пропуска сгъстения цикъл около Коледа и Нова година, тъй като е получил травма на бедрото в мача с Лестър, обяви мениджърът на шпорите Жозе Моуриньо.

Аржентинецът се появи на терена през второто полувреме и малко по-късно трябваше да напусне терена. Тотнъм претърпя поражение през изминалия уикенд в тази среща с 0:2. И така 24-годишният Ло Селсо отпада от сметките на Специалния за трите мача в следващите седем дни.

За сметка на това обаче халфът Танги Н'Домбеле, който през седмицата пропусна мача със Стоук Сити за Купата на Лигата, вече е на разположение. Моуриньо обаче ще го остави още време извън състава.

"Джио не е готов. Не знам и кога ще се върне. Със сигурност обаче няма да играе в периода около Коледа и Нова година. Танги е напълно възстановен, но няма да пътува с нас и това е мое решение, каза Моуриньо преди заминаването за мача с Уулвърхямптън.

Хари Кейн, който игра пълни 90 минути в предишните четири мача, ще пордължи да играе без да се обръща внимание на призивите да му бъде дадена почивка. До момента той е замесен в 19 попадения във Висшата лига през този сезон.

"За играч като него, който работи здраво и правилно, има ясна дозировка, не би трябвало да е проблем да играе на ниво през три дни. Предполагам, че начинът му на живот му осигурява достатъчно почивка, обяви Моуриньо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Честито Рождество Христово!
Честито Рождество Христово!
Докъде стигна Дядо Коледа?
Докъде стигна Дядо Коледа?