НОВИНИ

Преброени ли са дните на Антонио Конте в Тотнъм?

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:37, 20.03.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
антонио конте равностоен мач решен една ситуация
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Футболистите на Тотнъм вече са изгубили доверието си в наставника на тима Антонио Конте и са пожелали той да напусне клуба възможно най-скоро, информират медиите в Англия.

Отношенията между Конте и играчите му се влошиха сериозно миналия уикенд след равенството 3:3 срещу Саутхямптън, когато италианският специалист излезе на пресконференцията и определи своите състезатели като "егоисти".

Според Скай Спортс част от футболистите на "шпорите" са останали крайно разочаровани от изказването на треньора и смятат, че той е прекрачил границата. Това поставя под сериозен въпрос каква ще бъде мотивацията на Хари Кейн и компания в следващите мачове на Тотнъм.

Понастоящем лондончани се намират на четвърто място в класирането на Висшата лига с 49 точки и са само на пункт зад третия Манчестър Юнайтед, който обаче има два мача по-малко. Опасно близко до момчетата на Антонио Конте е и съставът на Нюкасъл, който е с 47 точки, но също има два двубоя в запас.

В допълнение преди седмица Тотнъм понесе и друг тежък удар, след като отпадна от Шампионската лига след поражение с 0:1 като гост на Милан и 0:0 в реванша.

Именно колебливото представяне на "шпорите" в последно време е станало причина за спекулациите отностно бъдещото на Анотнио Конте, който пристигна на "Тотнъм Хотспър Стейдъим" през ноември 2021-ва година и в дебютния си сезон изведе тима до място в топ 4 на английското първенство.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земетресение със сила 4,9 в Румъния
Земетресение със сила 4,9 в Румъния
Путин на срещата със Си Дзинпин: Готови сме за започване на преговорен процес
Путин на срещата със Си Дзинпин: Готови сме за започване на преговорен процес