НОВИНИ

"Продължаваме Промяната" с отговор за сигнала срещу Кирил Петков

спецпрокуратурата проверява казуса гражданството кирил петков
Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:34, 13.10.2021
Чете се за: 00:40 мин.
У нас
Слушай новината

Във връзка с официално съобщение на Специализираната прокуратура за започната проверка, след подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от г-н Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката, за което към настоящия момент прокуратурата посочва, че няма достатъчно данни, от пресслужбата на „Продължаваме Промяната“ съобщават:

Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България.

В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната.

Спецпрокуратурата проверява казуса с гражданството на Кирил Петков

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шиникова загуби само два гейма на старта в Португалия
Шиникова загуби само два гейма на старта в Португалия
Националите до 19 г. и Мартин Стоев с отличия за месец септември
Националите до 19 г. и Мартин Стоев с отличия за месец септември