НОВИНИ

Радослав Кирилов получи приза за "Гол на полусезона" в ЦСКА 1948 (Видео)

радослав кирилов получи приза гол полусезона цска 1948 видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
16:44, 19.01.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Радослав Кирилов получи статуетката за "Гол на полусезона", след като попадението му срещу Лудогорец при равенството 1:1, получи най-много гласове в анкетата на страницата на ЦСКА 1948 във социалните мрежи.

Феновете на "червените" бяха категорични във вота си. Ето какво сподели пред камерата на ЦСКА 1948 авторът на гола на полусезона Радослав Кирилов.

"Благодаря на всички хора, които гласуваха за мен. Приятно да се получават индивидуални отличия", каза Кирилов пред клубния сайт на "червените".

Той се върна към ювелирното си изпълнение на "Хювефарма арена", както и към цялостното представяне на състава през изминалия полусезон.

"Мачът с хегемона в българския футбол бе труден. Имахме нужда от добър мач, за да натрупаме увереност. Радвам се, за гола, защото ми беше първи с екипа на ЦСКА. Даде ми увереност да продължа. С хубави чувства се връщам назад. Бях си наумил да вляза навътре и да стрелям към вратата. Получи се ефектен гол", добави националът.

Кирилов коментира и настоящата подготовка на ЦСКА 1948 в Турция, условията за работа, атмосферата в тима и амбициите на прага на пролетния дял в Първа лига и Купата на България.

"Доста добра оценка давам на отбора. Разбира се, винаги може по-добре, но не трябва да спираме да се развиваме. защото сега ни чакат още по-трудни мачове", каза още крилото.

"С инвестициите, които направи клубът, сме длъжни да постигнем класиране за Европа, защото и потенциалът на отбора върви в тази посока. Мисля, че имаме шансовете и трябва да направим всичко възможно, за да постигнем тази цел", завърши Ради Кирилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бруно Бекман за БНТ от фронтовата линия: Украинската армия контролира входовете на Бахмут
Бруно Бекман за БНТ от фронтовата линия: Украинската армия контролира входовете на Бахмут
Костадин Паскалев откри конференция на левите организации
Костадин Паскалев откри конференция на левите организации