НОВИНИ

Рахим Стърлинг е с отрицателен тест за коронавирус

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:07, 25.08.2020
Чете се за: 00:32 мин.
Футбол
рахим стърлинг отрицателен тест коронавирус

Английският футболист се е подложил на тест, след като в неделя е присъства на партито по повод 34-ия рожден ден на Юсейн Болт.

Както стана ясно във вчерашния ден. ямайският спринтьор оповести, че е заразен с COVID-19. Счита се, че основната причина за разпространение на вируса е именно тържеството, което той е организирал в Ямайка.

На партито е присъствал и друг футболист, който понадфлежи на тестуване. Това е играчът на Байер Леверкузен и сънародник на Болт, Леон Бейли.

Пробата на Стърлинг е била взета в Ямайка и резултатът от нея означава, че пред него не би трябвало да има трудности с завръщането му в Европа.

Това дава надежди на бързоногото крило на Манчестър Сити, че може да вземе участие в предстоящите сблъсъци на националния отбор на Англия в Лигата на Нациите.

Селекционерът на тима, Гарет Саутгейт трябва да обяви окончателния списък с повиканите играчи по-късно през днешния ден.

"Трите лъва" гостуват на 5 септември на Исландия, а три дни по-късно им предстои пътуване и до Копенхаген за двубой с Дания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йелена Остапенко също пропуска US Open
Йелена Остапенко също пропуска US Open
Първият Агент 007 Шон Конъри навърши 90 години
Първият Агент 007 Шон Конъри навърши 90 години