НОВИНИ

Ръководството и треньорският щаб на Берое се срещна с привържениците

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:12, 03.05.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
ръководството треньорският щаб берое срещна привържениците
Снимка: ПФК Берое
Слушай новината

Ръководството на ПФК Берое организира среща с феновете на тима, на която бе обсъдено актуалното състояние на клуба – финансово, административно и спортно-техническо, както и бъдещите очаквания към този момент.

На събирането присъства още и треньорският щаб на представителния тим начело със старши треньора Петър Хубчев.

Изпълнителният директор Стелиян Попчев увери привържениците, че ръководството прави всичко възможно за нормалното съществуване на клуба и добави.

"Бихме искали да получим подкрепата на цялата беройска общност и се надяваме, че точно нашите фенове също ще помогнат за по-доброто бъдеще. За нас подкрепата им е изключително важна. Стартирахме някои инициативи и планираме още, с които да запалим интереса най-вече на децата. Искаме да ги върнем както на стадиона, така и в школата, чиито врати са отворени за всички желаещи. Искаме да има масовост, който ще доведе до по-голям и качествен подбор", сподели Попчев.

Ръководството обяви още, че към настоящия момент бюджетът на целия клуб за следващия сезон възлиза на 180 000 лв. месечно, но се надява той да бъде увеличен с подкрепата на фенове и бизнес.

Наставникът на Берое Петър Хубчев пък сподели пред феновете, че с настоящия бюджет през следващия сезон отборът ще трябва да се бори за оцеляването си в елита, но въпреки това призова за сплотеност между фенове и ръководство.

"Не трябва да се фокусираме върху един или няколко души, а трябва да гледаме целия клуб и да направим всичко възможно за неговото добро съществуване. Ако трябва да бъдем честни, към този момент имаме бюджет, с който ще се борим да запазим елитния си статут през следващия сезон. Всеки един трябва да е наясно с това. Трябва да сме сплотени и работим заедно", заяви Хубчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джокович потегли в Мадрид с успех над Монфис
Джокович потегли в Мадрид с успех над Монфис
Мистериозният хепатит при децата: Засечени са над 200 случая в 20 държави
Мистериозният хепатит при децата: Засечени са над 200 случая в 20 държави