НОВИНИ

Ръководството на ЦСКА започва серия от срещи с феновете в цялата страна

фенове ЦСКА
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:04, 26.05.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА обяви, че предстои да започнат серия от срещи на представители на управата на "червените" с фенклубовете в цялата страна.

Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов са инициирали визити, които ще започнат от юни.

"От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България", пишат от ЦСКА на официалния си сайт.

Вчера Гриша Ганчев даде обширно видео интервю, отговаряйки на въпроси на привърженици за бъдещето на клуба, както и по наболели теми, свързани с последните горещи събития на стадион "Българска армия". По време на срещите това ще направят и Данаил Ганчев, и Филип Филипов.

"Непреходността на един клуб се измерва с любовта на феновете, която се предава "още от дете" на всяко следващото поколение. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте вие, нашите привърженици. Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки", пише още в сайта на "червените".

Самият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че предстои промяна в работата с феновете и хората, които обичат клуба.

"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение към това перо на клуба", коментира собственикът на ЦСКА преди ден.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проф. Радка Аргирова: В началото на септември ще има нова вълна на коронавируса
Проф. Радка Аргирова: В началото на септември ще има нова вълна на коронавируса
Бащата на футболиста Георги Йомов обжалва задържането си под стража
Бащата на футболиста Георги Йомов обжалва задържането си под стража