НОВИНИ

Реал Мадрид представи Антонио Рюдигер

реал мадрид представи антонио рюдигер
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:54, 20.06.2022
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Шампионът на Испания Реал Мадрид представи днес бранителя Антонио Рюдигер като най-новото попълнение в редиците си.

Трансферът на немския национал в състава на 14-кратния носител на трофея в Шампионската лига бе обявен в началото на юни, като Рюдигер акостира на "Сантиаго Бернабеу" като свободен агент, тъй като договорът му с английския Челси не бе подновен.

29-годишният защитник премина днес медицински прегледи в Университетската болница "Санитас Ла Моралеха" в Мадрид, след което сложи подписа си върху четиригодишен контракт с Кралския клуб в присъствието на президента на "белите" Флорентино Перес.

"Днес е много специален ден за мен и за семейството ми. Искам да благодаря на родителите му, тъй като без тяхната всеотдайна подкрепа аз нямаше да съм тук сега. Също така искам да благодаря на президента Перес за шанса, който ми предоставя да играя за велик клуб, какъвто несъмнено е Реал Мадрид. Ще дам всичко от себе си да спечеля всеки един възможен трофей с отбора", заяви Антонио Рюдигер на представянето си.

Представянето на Рюдигер като футболист на Реал Мадрид бе забавено, тъй като бранителят бе ангажиран с националния тим на Германия за юнските двубои от Лигата на нациите.

Бундестимът е в група 3 на Дивизия "А" на турнира и с актив от 6 точки заема второто място във временното класиране, на пункт зад изненадващия лидер Унгария. Останалите два тима в групата за европейския шампион Италия и вицешампионът на Стария континент Англия.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вотовете на недоверие в най-новата ни история
Вотовете на недоверие в най-новата ни история
Германия ще домакинства форум за продоволствената криза
Германия ще домакинства форум за продоволствената криза