"Ролинг Стоунс” пуснаха песен за пандемията: "Living In A Ghost Town”

от БНТ , Източник: БГНЕС
22:00, 23.04.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Още
ролинг стоунсrdquo пуснаха песен пандемията living ghost townrdquo

Легендарните рокаджии издадоха нова песен "Living In A Ghost Town“, първата им нова оригинална музика от 2012 г.

Членовете на групата обявиха в социалните медии дебюта на новото си парче, върху което са работитили миналата година, и наскоро са завършили в условията на изолация.

Съобщение на официалната им страница в Instagram, Facebook и Twitter гласи: "Ролинг Стоунс” току-що завършиха чисто новата си песен "Living In A Ghost Town“, записана в LA и Лондон миналата година и завършена в изолация!”

Легендарната група, която се състои от сър Мик Джагър, Рони Ууд, Кийт Ричардс и Чарли Уотс – споменават пандемията от коронавируса чрез стиха: "Животът беше толкова красив, след това всички се затворихме“.

Фронтменът Мик Джагър заяви, че "записваме новия материал преди блокирането и имаше една песен, която сметнахме, че ще резонира добре във времето, в което живеем в момента. Работихме по завършването на песента изолирано. Но най-после го завършихме”.

Китаристът Кийт Ричардс добави: "Прекъснахме работата по тази песен преди повече от година в Ел Ей и я отложихме за по-късно и изведнъж тази гадост удари света. Мик и аз решихме, че парчето наистина трябва ще свърши добра работа в момента и ето го тук''.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Глобяват с 4-цифрена сума шофьора, карал с 253 км/ч по АМ "Тракия"
Глобяват с 4-цифрена сума шофьора, карал с 253 км/ч по АМ "Тракия"
10-годишно момче от Стара Загора е най-младият дарител на "Александровска" болница
10-годишно момче от Стара Загора е най-младият дарител на "Александровска" болница