НОВИНИ

Роналдо е в плановете на Тен Хаг, докато Погба е желан от "гражданите"

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:10, 07.05.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Кристиано Роналдо попада в плановете на новия треньор на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, твърдят медиите в Англия.

Според всекидневникът "Daily Telegraph" мениджърът определя като "глупава" мисълта един от ключовите играчи на "червените дяволи" да не попадне в сметките му. 37-годишният нападател отбеляза своя гол №24 за сезона при победата над Брентфорд с 3:0.

Ако португалецът напусне клуба, това няма да бъде по решение на нидерландеца. Голмайсторът иска да играе в Шампионска лига, но по-всичко изглежда, че тимът на Ралф Рангник няма да завърши в топ 4 на Висшата лига.

Отборът на Аякс е най-резултатният тим в нидерландския елит с цели 89 попадения. 52-годишният треньор разкри, че е отворен към възможността да привлече някои от възпитаниците си в новия му клуб.

"Синият" клуб в град Манчестър пък проявява интерес към една от звездите на градския си опонент. Би Би Си съобщава, че Манчестър Сити ще се опита да привлече Пол Погба.

Договорът на французинът изтича в края на сезона. "Гражданите" пък се нуждаят от нов опорен халф. Верният играч на клуба Фернандиньо заяви, че ще напусне клуба през лятото.

Пол Погба се присъедини за втори път към Манчестър Юнайтед през 2016 г. "Червените дяволи" платиха 89 млн. паунда и го превърнаха в най-скъпия футболист за времето си. През следващите шест сезона 29-годишният състезател записа 226 мача за клуба. Пол Погба спечели Купата на Лигата и Лига Европа в първия си сезон след завръщането.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Празник на чевермето в Златоград
Празник на чевермето в Златоград
Иван Гешев участва в Европейската конференция на прокурорите в Палермо
Иван Гешев участва в Европейската конференция на прокурорите в Палермо