НОВИНИ

Роналдо може да премине в Манчестър Сити

роналдо премине манчестър сити
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:15, 25.08.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

В медийното пространство отново се зародиха всевъзможни слухове за бъдещето на Кристиано Роналдо.

След като бе спряган за завръщане в Реал (Мадрид) или Манчестър Юнайтед, както и за присъединяване към Лионел Меси в ПСЖ, френският всекидневник "L‘Equipe" съобщава, че португалецът е склонен да премине в Манчестър Сити.

Изданието допълва, че 5-кратният носител на "Златната топка" вече е разговарял с няколко играчи на "гражданите" за трансфера - Бернардо Силва, Рубен Диаш и Жоао Кансело, които са съотборници на Роналдо в националния отбор на Португалия.

Английският шампион си е поставил за цел до края на трансферния прозорец да привлече Хари Кейн в състава си, но Кристиано Роналдо може да се окаже по-добрият и по-евтиният вариант за нападението на "гражданите". На "Етихад Стейдиъм" обмислят възможността да пратят Силва и Аймерик Лапорт в Ювентус в замяна за 36-годишния португалец.

Присъединяване на Роналдо в Манчестър Сити би било много изненадващо, тъй като играчът игра шест години между 2003 и 2009 г. за градския съперник Манчестър Юнайтед.

Роналдо публикува изявление миналата седмица, отговаряйки на слуховете за бъдещето му, но решението да стартира от пейката при равенството 2:2 с Удинезе в неделя повдигна спекулациите за евентуалната му раздяла със "Старата госпожа".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два вертолета и военни и днес се включват в гасенето на пожара край Югово
Два вертолета и военни и днес се включват в гасенето на пожара край Югово
ПСЖ отхвърли оферта от 160 милиона на Реал за Мбапе
ПСЖ отхвърли оферта от 160 милиона на Реал за Мбапе