НОВИНИ

Роналдо: Винаги е приятно да се срещнем с Меси, за мен е чест да играя срещу него

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:32, 09.12.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол
роналдо винаги приятно срещнем меси мен чест играя

Португалската звезда на Ювентус Кристиано Роналдо призна, че му е било приятно отново да играе на терена срещу Лионел Меси.

Снощи Барса и Юве се изправиха един срещу друг на стадион "Камп Ноу" в последен мач от груповата фаза на Шампионската Лига. Италианците спечелиха с класическото 0:3, а Роналдо вкара на два пъти, макар и от дузпи.

Това бе първа среща между португалеца и Меси, след CR7 се раздели с бившия си отбор Реал (Мадрид) през лятото на 2018-та година.

"Винаги е трудно да играеш тук с Барселона. Те разполагат с великолепен отбор. Ние обаче дойдохме с правилното настроение. Играхме добре през първите 30 минути, когато вкарахме два гола и не изглеждахме зле през втората част, през която вкарахме още един гол и си гарантирахме победата. За мен вкараните голове тук винаги са особени. С Меси си съперничим на терена вече 12-13 години. Винаги е приятно да се срещам с него. Хората често говорят за нашето противопоставяне, но за мен е чест да се сражавам с него и винаги се радвам на отбелязаните голове, когато играя срещу него", каза Роналдо след срещата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МС отпусна близо 65 млн. лв. за образование и наука
МС отпусна близо 65 млн. лв. за образование и наука
Солскяер: Ключовата загуба за нас дойде в Истанбул
Солскяер: Ключовата загуба за нас дойде в Истанбул