НОВИНИ

Саша Илич е доволен от първия етап от подготовката на ЦСКА

Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
21:13, 14.06.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Динамично темпо и няколко гола белязаха двустранната игра по време на тренировката на ЦСКА. Наставникът Саша Илич раздели възпитаниците си на две формации, които в полувремена от по 30 минути показаха много старание и желание за изява.

Младокът Марк-Емилио Папазов откри резултата в полза на „червените“ с техничен гол след асистенция на Станислав Шопов. Халфът действаше в средата на терена с другото ново попълнение - Лазар Туфегджич и двамата се понравиха с креативните си идеи.

Французинът Тибо Вион изравни за опонентите след центриране от ляво на Галин Минков. След почивката „белите“ материализираха офанзивните си действия с още три попадения. Йоан Баи завърши хладнокръвно отлична триходова комбинация с Вион и Браян Морено. След това Феде Варела се възползва от пробив и пас на Александър Бучков, а колумбиецът Морено накрая съумя да увенчае активната си игра с майсторски гол за крайното 4:1.

„Доволен съм от желанието за игра. Добра динамика, стойностни атаки и попадения. Имаме още много работа в игрови и кондиционен план. Разбира се, все още е рано да давам оценки, но определено първия етап от подготовката премина много добре“, сподели старши треньорът Саша Илич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По-малко райони с валежи утре
По-малко райони с валежи утре
Корнелия Нинова: На първо място остава актуализацията на бюджета
Корнелия Нинова: На първо място остава актуализацията на бюджета