НОВИНИ

Саша Илич: Считам, че ще сме подготвени за подновяването на шампионата

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:20, 01.02.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
саша илич голямото желание станем шампиони знам тежко
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Треньорът на ЦСКА Саша Илич сподели, че е останал доволен от подготвителния лагер на "червените" в Белек, Турция и въпреки че резултатите в контролите не бяха добри той счита, че неговият отбор ще бъде готов за подновяването на българската Първа лига.

Думите на сръбския специалист дойдоха минути след завръщането на "армейците" у нас, които кацнаха вчера вечерта на летище "Пловдив".

"Условията по време на лагера бяха перфектни, като изключим един ден, в който имаше много силен вятър. Свършихме добра работа. Доволен съм, че нямаме контузени футболисти. Да, резултатите ни не бяха много добри, но в контролите те не са най-важното. Мисля, че физически стоим добре на терена. Има десет дни до старта на втория полусезон, в които трябва да изчистим някои детайли, но считам, че ще сме подготвени за подновяването на шампионата. И през първия полусезон головете ни бяха отбелязвани от много футболисти. Радвам се, че това е така и не ме притеснява. За мен е най-важно да сме силни като колектив", заяви Илич.

Наставникът на ЦСКА коментира и новото попълнение в отбора Тобиас Хайнц, споделяйки, че той може да вдигне класата в състава.

"Тобиас Хайнц е футболист, който може с качеството си да повиши класата на ЦСКА и да вдигне конкуренцията в отбора. По време на лагера той пропусна няколко тренировки, защото беше болен от вирус. Мисля, че може да ни помогне много през втория полусезон", завърши Саша Илич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има ли успешна формула за управление на столицата?
Има ли успешна формула за управление на столицата?
Отбелязваме Трифон Зарезан
Отбелязваме Трифон Зарезан