НОВИНИ

Сектор Г скочи на държавата: Футболът е за феновете, пуснете ни на стадиона!

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:19, 09.02.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Български футбол
сектор скочи държавата футболът феновете пуснете стадиона
Слушай новината

Привържениците на ЦСКА-София от "Фен клуб Сектор Г" поискаха от държавата да разреши на запалянковците да подкрепят своите любимци на стадиона.

Това стана чрез официално обръщение публикувано на страницата им във "Фейсбук":

"Армейци,

Все още не можем да приемем, че в мола, търговския център или големите вериги от магазини, които и ние посещаваме в ежедневието си, е по-безопасно от откритото пространство на трибуната на стадиона. Не можем да открием логика и защо например ресторантите в хотелите работят, а обикновените заведения не. Слушаме обясненията по тези въпроси и продължаваме да не разбираме "закономерността" на тези съждения.

Ако приемем, че ваксините са така чаканата панацея, която ще прекъсне този черен период от човешката история, то с нашите темпове на ваксинация животът в България би следвало да се нормализира около 2078 г. Дотогава ли ще чакаме, за да упражним нормалните си човешки права и свободи? Дотогава ли за едни ще може, а за други не? Въпросите са реторични.

Осъзнаваме напълно сериозността на моментната ситуация, но сме категорични в убеждението си, че посещаването на мачове на открито не крие кой знае колко по-големи рискове от гореизброените от нас дейности. За това ясно и категорично се обръщаме към отговорните фактори в държавата: Пуснете ни на стадиона! Футболът е за феновете".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха телефонен измамник в Русе
Задържаха телефонен измамник в Русе
Нови 4 области в "червената" зона
Нови 4 области в "червената" зона